29 oct. 2014

Rezonanţa - Fiinţe de frecvenţă

 „Cel mai mare experiment pe probleme de sănătate umană întreprins vreodată, fără ştiinţa publicului, are la dispoziţie date colectate de la circa 4 miliarde de participanţi. Până în prezent, articolele ştiinţifice rezultate au demonstrat manifestarea unui risc crescut de dezvoltare a tumorilor cerebrale, cancerului ocular, tumorilor glandelor salivare, cancerului testicular, limfomului non-Hodkin şi a leucemiei, în urma utilizării telefoniei mobile. Publicul ar trebui să fie informat în acest sens.”

L. Lloyd Morgan, BSc,
Membru al „Bioelectromagnetics Society and Lead”
Autorul lucrării - “Cellphones and Brain Tumors:
15 Reasons for Concern, Science, Spin and
The Truth Behind Interphone"

Compania independentă de film „Flat Frog”, condusă de producătorul şi regizorul James Russell, a lansat în 2012 acest documentar, foarte profesionist realizat, „Resonance – Beings of Frequency”, premiat, la superlativ, în acelaşi an, de cel mai prestigios festival de film internaţional desfăşurat la Londra, Crystal Palace, având ca subiect una dintre cele mai controversate probleme ale tehnologiei de masă actuale, nocivitatea imersiunii întregii civilizaţii umane într-un ocean de frecvenţe electromagnetice artificiale.

Cu ceva vreme în urmă consideram că am epuizat subiectele fierbinţi ce meritau a fi tratate pe acest site şi uite că mă contrazic singur, fiindcă, deşi am amintit tangenţial subiectul, nu am intrat niciodată în intimitatea acestui fenomen tehnologic îngrijorător, motivat fiind fireşte şi de absenţa unui documentar concludent în acest sens.

Sincer vorbind, am privit întotdeauna cu suspiciune orice tehnologie care ne este pusă „cu generozitate” la îndemână de către elitele planetei, fiindcă tot ceea ce au creat până acum, cel puţin de la mult glorificata revoluţie industrială încoace, se dovedeşte a fi ceva malefic, cu potenţial eugenic, ceva care aduce mult mai  multe daune decât beneficii civilizaţiei umane.

Aşa cum blamam cândva conglomeratul numit generic Big Pharma, pentru nesimţirea cu care-şi promovează produsele, drogurile chimice botezate tupeist „medicamente”, în urma unor aşa-zise „studii pe termen lung”, care, în prezent, nu durează mai mult de patru luni, aceeaşi conduită lipsită de responsabilitate o manifestă şi industria telecomunicaţiilor mobile, care a susţinut întotdeauna că nu există nici un fel de influenţe nocive asupra utilizatorilor telefoniei celulare.

A trecut mai bine de un deceniu de la promovarea pe scară largă a acestei tehnologii satanice, adică tocmai acel „termen lung” în care ar fi trebuit să se manifeste orice anomalie fiziologică indusă de radiofrecvenţele utilizate, şi iată că avertismentele timpurii ale scepticilor de genul meu încep să fie confirmate, îngrijorător, de gama tot mai vastă de maladii asociate uzului telefoniei mobile.

În paranteză fie spus, îmi doresc să apară şi studii concludente privind efectele psihice de durată ale telefoniei celulare, fiindcă nu mă îndoiesc că aţi remarcat cu toţii în ce hal de „zombie” sunt transformaţi tinerii de azi, pe care-i vezi aplecaţi continuu asupra vreunui dispozitiv de acest gen, „smartphone”, tabletă ş.a.m.d., care reuşesc performanţa de a se izola total, deşi sunt înconjuraţi de familie, colegi şi prieteni, butonând la nesfârşit asemenea jucării stupide.

Nu mai este un secret pentru nimeni că am reuşit, la presiunea exercitată de zarafii planetari, să punem în pericol aproape orice ecosistem terestru şi nu voi reitera toate distrugerile pe care omul a fost capabil să le producă în puţinii ani de „civilizaţie” tehnologică pe care i-a avut la dispoziţie.

Sintagma din titlu, însă, sugerează inspirat – şi este argumentată convingător în film –  că am reuşit să afectăm şi „nevăzutul”, mediul eteric în care toate fiinţele acestei planete s-au dezvoltat şi au prosperat vreme de miliarde de ani, în deplină rezonanţă cu frecvenţele emise de Mama Geea.

Chiar şi Nassim Haramein sublinia în superba sa conferinţă, pe care am tradus-o integral, că suntem fiinţe energetice, având la bază nu numai carbonul, acceptat oficial – de fapt, ca fiinţe alcătuite în proporţie de 70% din apă, mai degrabă am putea spune că avem la bază oxigenul şi hidrogenul şi nu carbonul – ci şi dioxidul de siliciu, adică acel cuarţ fără de care întreaga industrie electronică nu ar putea exista şi exact acelaşi cuarţ care se găseşte în cantităţi enorme în scoarţa terestră, fiind, fără îndoială, responsabil de funcţionarea noastră în rezonanţă cu câmpurile electromagnetice terestre.

Cercetările au demonstrat, în timp, că expunerea noastră la aceste frecvenţe este o necesitate vitală, fiindcă, prin intermediul pulsului terestru, „Rezonanţa Schumann” – pe care documentarul o scoate de sub mantia „mitului” promovat insidios de mass  media  oficială, dovedindu-i  validitatea  ştiinţifică – care corespunde frecvenţei undelor cerebrale alfa, ne este controlată sănătatea mentală şi fizică, ne sunt sincronizate ritmurile circadiene şi ne este consolidat sistemul imunitar.

Fizicianul Daniel Oberhausen, membru al „Association PRIARTÉM” din Franţa afirma următoarele:

„În prezent, telefonia mobilă dar şi tehnologiile WiFi, WiMAX etc. folosesc radiaţii electromagnetice ale căror frecvenţe se situează în gama de 1 la 10 GHz. Proteinele şi, implicit, ADN-ul, demonstrează absorbirea prin rezonanţă a acestor benzi de frecvenţă, indicând totodată prezenţa unor efecte non-termice care ar putea afecta regnul viu. Ar trebui să fie efectuate cercetări independente pentru a clarifica aceste aspecte. Pe Pământ, zgomotul cosmic de fond, aflat în gama amintită anterior, are o intensitate extrem de redusă şi există motive rezonabile să credem că fiinţele vii sunt adaptate perfect numai acelui mediu.”

Nimic surprinzător, de altfel, pentru cei care au unele cunoştinţe de fiziologie umană şi teorie cuantică, fiindcă, pe de altă parte, toţi atomii din Univers, inclusiv cei care ne alcătuiesc fiinţa, se află într-o comunicare continuă –  transmiţând desigur informaţii vitale şi nu din pură plictiseală –  folosind frecvenţe electromagnetice şi, ca atare, este nu numai logic, ci şi de bun simţ să presupui că orice câmp electromagnetic care ar putea perturba sau chiar bruia acest flux informaţional nu ar putea avea decât efecte nefaste, în timp.

Un echilibru extrem de sensibil, perfectat vreme de milioane de ani, a fost afectat dramatic în ultimii 60-70 de ani în care am inundat Pământul cu radiaţii artificiale şi, dacă ne referim fie şi numai la telefonia mobilă, ar trebui să recunoaştem că ne periclităm, constant, viitorul numai de dragul unei comodităţi de moment.

Nu a trecut chiar atât de mult timp încât să nu ne putem aminti că putem trăi foarte bine şi fără să avem agăţat permanent de gât un telefon, iar celor care se consideră oameni foarte ocupaţi şi importanţi şi mai ales acelor infatuaţi ridicoli, cu căştile lor „bluetooth” înfundate în urechi, de parcă abia acum au evadat din modulul lunar, sau care se tem să nu fie surprinşi cumva la toaletă de apelul lui Kissinger, le reamintesc că există şi alte modalităţi oportune de comunicare, mult mai puţin agresive pentru propria noastră fiinţă.

În concluzie, deşi la o primă vedere lumea pare a fi neschimbată, ar trebui să fim conştienţi că, acceptând şi folosind, fără discernământ, o tehnologie pusă la dispoziţia noastră, cu intenţii cert malefice, de către elita ocultă, am reuşit să afectăm, la nivel microscopic, întreg regnul viu terestru şi nu ne rămâne decât să sperăm că vom reuşi să mai trăim suficient de mult încât să putem identifica şi poate să şi combatem, cu succes, acest atentat agresiv la sănătatea planetei.

„Este indiscutabil faptul că expunerea la emisii de radiofrecvenţă şi la frecvenţele alocate telefoniei mobile produce modificări fiziologice care sunt corelate cu efecte adverse potenţiale asupra sănătăţii umane. În plus, aceste efecte fiziologice sunt corelate cu studii epidemiologice recente, efectuate asupra utilizatorilor pe termen lung ai telefoniei mobile, care au demonstrat riscuri crescute de dezvoltare a unor tumori. Ceea ce ar trebui să fie o preocupare majoră pentru savanţi şi oameni de rând este atitudinea industriei de profil, de promovare înşelătoare şi fără fundamentare ştiinţifică a acestei tehnologii.  Pretinsele studii ‚ştiinţifice’ ale industriei, care se contrazic reciproc, folosindu-se abuziv de puterea ‚probatorie’ a unor date incomplete şi sprijinul deschis acordat unor studii destinate să producă rezultate părtinitoare, totul în numele maximizării profitului, sunt infame şi nu ar trebui să fie tolerate.”

Dr. Jerry L. Phillips,
Director al „Science Learning Center”,
University of Colorado

Resonance – Beings of Frequency (torrent)


Subtitrare

5 comentarii:

  1. Draga Matei, am citit cred ca toate postarile tale de cand ai deschis blogul si pana acum si asta pentru ca cine incepe o cautare de sine e aproape un punct obligatoriu de trecere acest blog. Si eu, in felul meu, incepand din momentul cand am realizat ce se intampla cu mine si odata cu procesul de autovindecare prin care am trecut, am incercat sa atentionez cumva semenii mei despre toate pericolele ce ne inconjoara si care in mare masura se datoreaza nepasarii si neglijentei noastre. Cei care au avut mintea necesara sa inteleaga au inteles cei care nu, nu. Fiecare in felul nostru, trebuie sa contribuie dupa cum ne este in puteri, la trezirea semenilor nostri, dar adevarata trezire se va face atunci cand un numar suficient si necesar de fiinte umane vor face saltul necesar in constiinta si asta se va intampla, mai devreme sau mai tarziu, altfel ne paste un mare dezastru. Sistemul, impreuna cu oamenii ce l-au construit si cu cei ce-l mentin in viata trebuie daramat din temelii si asta pentru ca el nu poate fi reformat, iar aceasta daramare se poate face numai pe calea decuplarii de la el in cel mai pasnic mod cu putinta, adica a nu-l mai hrani cu energia noastra. Aspectul pe care il surprinde acest film este relevant despre cum cei pe care ii credem servantii nostri, pentru care-si primesc plata, au devenit satrapii nostri si asta se va intampla pana cand ne vom lua din nou destinele in maini Pare greu dar nu e deloc asa. Trebuie doar sa realizam ca pur si simplu trebuie sa taiem legaturile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc pentru fidelitate. Asa este. Eliminarea acestui sistem cu absolut toate componentele sale este singura solutie de salvare a omenirii. Mai ramane sa si constientizam acest lucru si tocmai asta este o utopie deocamdata. Uitati-va cum se lasa prinsa inca o data o tara intreaga in acest circ dezgustator al unor alegeri false prin insasi esenta lor.

      Ștergere
    2. Salut prieten drag.
      Unele linkuri nu mai sunt valabile.
      Crezi ca ai putea să le actualizezi?
      Mulțumesc!

      Ștergere
    3. Am specificat pe pagina de instrucțiuni că nu mai pot oferi link-uri pentru filme supuse reglementării drepturilor de autor.

      Ștergere
  2. Intr-un fel realitatea ne este impusa cumva, avand in vedere ca pur si simplu nu putem, ca fiinte, ca ego-uri experimentand materia,sa accesam, in marea noastra majoritate, momentul PREZENT, singurul creator de fapt si care lasa urmele sale numite trecut. Nimic din ceea ce trebuie sa sa intample nu va ramane nefacut si nimic din ceea ce nu trebuie sa se intample nu va prinde in vreun fel viata, asta am invatat-o eu pe calea cea grea si o spun oricui vrea sa o auda, FIECARE SISTEM A PIERIT PE PROPRIA SA LIMBA, INTR-UN FEL SAU ALTUL ASA CA STATI IN PACE SI BUCURATI-VA DE SPECTACOL FACEM CE TREBUIE FACUT DAR FARA SA NE ASTEPTAM LA ANUME REZULTATE CACI CEL CE A CREAT ACEASTA LUME STIE SA AIBA SINGUR GRIJA DE EA, N-ARE NEVOIE IN VREUN FEL DE VREUN AJUTOR IAR DACA CUMVA CINEVA CREDE CA ACEASTA LUME A APARUT ASA AIUREA, SA FIE SANATOS.

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !