Filme de tradus

Astăzi inițiez o campanie de traducere a unor filme de limbă engleză, numai la solicitarea voastră și cred că vizitatorii frecvenți ai acestui site cunosc calitatea subtitrărilor mele. În esență, puțini dintre voi își permit să plătească integral traducerea unui film favorit, la tarifele practicate actual și pot fi frustrați de absența unei subtitrări acceptabile de limbă română, pe site-urile de profil. M-am gândit să vin în ajutorul vostru. Pașii de urmat sunt foarte simpli:

1. Propuneți filmul care doriți să fie tradus, printr-un comentariu sau e-mail pe adresa de pe pagina Contact.
2. Anunțați-vă prietenii care știți că și-ar dori acea traducere, folosind mediile de socializare gen Facebook, sau Telegram. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Voi face și eu același lucru.
3. Dacă nu ați postat voi un comentariu, o voi face eu, menționând filmul în cauză.
4 Toți doritorii reali sunt rugați să răspundă scurt, numai la acel comentariu, cu un simplu „DA !”.
5. În momentul în care se vor acumula suficienți doritori (20-30), lista de subscripții se va închide și voi da undă verde printr-un comentariu propriu, iar fiecare va trebui să doneze o sumă modică, de minim 2 E (prețul uni bilet la film ?!), în contul de euro de pe pagina „Donații”, completând obligatoriu câmpul corespunzător din formularul de transfer bancar, cu specificația DONAȚIE. Prefer această modalitate, donației prin Paypal, folosind butonul corespunzător de pe site, fiindcă Paypal practică un comision destul de consistent în ultima vreme.
6. Îmi trimiteți pe e-mail un atașament, în format pdf, de regulă, cu dovada plății. Majoritatea băncilor permit descărcare ordinului de plată, în format pdf, la efectuarea unui transfer online.
7. Voi efectua traducerea și. apoi. fiecare donator va primi subtitrarea pe e-mail, în format srt, de regulă. De asemenea, acelora dintre voi care nu dețin fimul în cauză, în format digital, îl voi putea trimite prin Telegram (pentru fișiere de maxim 1,5 Gb) sau folosind un alt site de transfer online.
8. Orice solicitant ulterior, după închiderea listei, va putea obține subtitrarea deja efectuată, printr-o donație de minim 4 E, în aceleași condiții menționate mai sus.

Observație finală

Nu posed cunoștințe de web design și de aceea sunt deschis la sugestii, venind din partea cunoscătorilor, privind o modalitatea mai facilă de listare a filmelor și de contorizare a solicitărilor, printr-un cod HTML sau Java, care este compatibil cu postările de pe platforma Blogger.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !