Donaţii

Dacă ați ajuns aici, înseamnă că v-ați decis să dați curs solicitării mele, exprimată prin ultima postare, și să donați 15 Euro sau 50 lei (o sumă modică, cred eu), folosind una dintre opțiunile de mai jos, transferul bancar sau PayPal (recomand evitarea acestei opțiuni, dacă este posibil, în favoarea viramentului bancar, din cauza comisioanelor foarte mari practicate de PayPal, atât la expeditor cât și la beneficiarul sumei în cauză).

Vă mulțumesc anticipat !

BRD

CONT RON - RO93BRDE180SV10464511800

CONT EUR - RO13BRDE180SV10465141800

Titular conturi: Marian Matei

Vă rog să completați câmpul corespunzător din formular cu specificația „DONAȚIE” și, numai dacă se poate, să expediați un e-mail de atenționare pe adresa menționată pe pagina „Contact”.
2 comentarii:

  1. Nu e mult, sper ca nu e tarziu. Iti multumesc pentru tot ce ai facut si crede-ma ca merita. Ai atins multi oameni prin ceea ce ai realizat si cred ca va urma o lume mai buna cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru donație și gândurile frumoase. Să sperăm că efortul n-a fost în van.

      Ștergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !