Donaţii


ING BANK

CONT RON - RO87INGB0000999907410339

Titular cont: Marian Matei


Mă voi folosi de această oportunitate pentru a le mulțumi, din suflet, celor aproape 100 de oameni fideli acestui site care, cu aportul colaboratorilor mei de pe alte site-uri de profil, au făcut posibile, prin donațiile lor generoase, cele două operații de cataractă pe care le-am suferit în toamna trecută. 

Nu le menționez numele, deși am lista lor completă, fiindcă asta le-a fost dorința și nu au dorit să mă sprijine numai pentru a-și face reclamă, ci fiindcă au considerat că merit acel ajutor financiar din partea lor, într-un moment dificil al vieții. 

Recunosc și faptul că am fost surprins, mai mult decât plăcut, de sprijinul lor, substanțial în cazul unora, fiindcă subapreciasem, se pare, impactul pe care activitatea mea, pe acest site, a avut-o în timp. 

Încă mai există oameni, care merită tot respectul meu, mai ales că gestul lor superb nu a fost imitat și de alți vizitatori ai acestui site, care s-au declarat „admiratori entuziaști” prin comentarii, dar nu prin fapte.
Vă rog să completați, neapărat, câmpul corespunzător din formular cu specificația DONAȚIE”.
2 comentarii:

  1. Nu e mult, sper ca nu e tarziu. Iti multumesc pentru tot ce ai facut si crede-ma ca merita. Ai atins multi oameni prin ceea ce ai realizat si cred ca va urma o lume mai buna cat de curand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc pentru donație și gândurile frumoase. Să sperăm că efortul n-a fost în van.

      Ștergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !