Parteneri

Fiti voi insiva! BannerFans.com
Cine doreşte o promovare reciprocă, prin schimb de link şi/sau banner, este rugat să trimită e-mail pe antiiluzii[at]yahoo[dot]com. Codul banner-ului meu poate fi descărcat de pe pagina Contact, dimensiunile width şi height putând fi modificate, ulterior, pentru a se adapta site-ului respectiv.

Şi mă refer, desigur, la colaborarea gratuită numai cu bloguri şi site-uri necomerciale. De la cele comerciale aştept oferte financiare, rezonabile, pentru spaţiul de reclamă pus la dispoziţie.

Voi răspunde solicitărilor în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulţumesc !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !