Contact


Despre blog


Editez acest blog pentru cei care mai cred, încă, în puterea cuvântului scris.

Voi enunţa teorii şi ipoteze, cu unicul scop de a vă face să gândiţi altfel decât vă sugerează şabloanele oficiale şi nu pentru a genera polemici.

Important este să gândiţi ! Să verificaţi din mai multe surse ! Să vă informaţi ! Să nu credeţi pe nimeni ! Nici măcar pe mine !


Articolele îmi aparţin, iar documentarele postate pe blog sunt şi vor fi traduse de mine, cu foarte puţine excepţii !

Vă mulţumesc pentru vizită !
Pagina mea de Facebook este Dezvăluiri !


Pot fi contactat pe e-mail sau pe messenger (cu trimiterea unui e-mail, în prealabil):
antiiluzii[at]yahoo[dot]com
 
Cod banner blog
(dimensiunile "height" şi "width" pot fi modificate)

2 comentarii:

  1. Buna. Ultimele postari dateaza din 2015. De ce te-ai oprit?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am dat explicațiile de rigoare în comentariile la postarea „Marinaleda - Utopia spaniolă”.

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !