27 apr. 2012

Familia Rothschild - Profeţii banilor

"Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în genere, prin expresia 'bancherii internaţionali'. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice instituție creată vreodată cu scopul de a proteja publicul."

John Francis "Jonef " Hylan
(1868-1936)

The House of Rothschild - Money's Prophets este un film eclectic, creaţia unui anonim care a reunit secvenţe aparţinând unor filme diferite, fapt uşor de constatat datorită prezenţei mai multor comentatori şi, mai ales, a unei viziuni departe de a fi unitară ca scenariu, în încercarea de a relata, "istoric", ascensiunea celei mai periculoase dintre toate familiile parazite care au asuprit vreodată acest Pământ.

Titlul este preluat de la lucrarea cu acelaşi nume a lui Niall Ferguson, publicată în noiembrie 1999, care este, de fapt, o epopee servilă şi entuziastă, dedicată "succesului" nemaipomenit al acestor monştri, ce nu au nimic uman în ei, care ne sunt prezentaţi drept etalon al manifestării, cu discreţie, a unei puteri incomensurabile.

Am fost obligat să apelez la aceste secvenţe, fiindcă am pomenit adeseori influenţa nefastă a familiei asupra ultimelor două secole ale istoriei terestre şi am considerat că este necesar să vă faceţi o idee privind sursele puterii şi gradul de extindere a acestei caracatiţe financiare şi mă îndoiesc că veţi avea chef să şi dansaţi pe valsurile care constituie coloana sonoră.

Înainte de toate, aş vrea să răstorn ideea, promovată insistent, a unei familii care şi-a câştigat rolul pe scena lumii numai datorită scamatoriilor şi speculaţiilor iniţiale ale lui Nathan Rothschild, prin care a obţinut controlul Băncii Angliei, aşa cum veţi vedea şi din film, deşi este lăsată oarecum în suspensie enigma aflării în posesia unui textilist evreu obscur din Manchester a unei cambii substanţiale ca valoare, pe numele unui prinţ regent al Imperiului Britanic.

Până în ultimele decenii ale secolului trecut, fiecare comunitate evreiască, din orice ţară, se autoizola spaţial, religios, moral şi social, vârfurile financiare şi religioase întreţinând o corespondenţă acerbă cu cele similare, din alte ţări, într-un flux informaţional supra statal.

Chiar mai mult de atât: la 1611 încă se vorbea despre Principii în Exil, conducătorii de drept ai tuturor comunităţilor ebraice împrăştiate în lumea întreagă, numiţi şi exilarhi, care aveau dreptul de a judeca şi de a emite legi, putând fi itineranţi sau stabili, într-o anumită zonă geografică.

Dacă mai există şi astăzi ?

Congresele mondiale evreieşti se pare că le-ar confirma existenţa, iar Enciclopedia Iudaică subliniază: "Destul de curios, exilarhii sunt încă menţionaţi în oficierea Sabatului după ritualul Ashkenazim…", ceea ce implică faptul că Sanhedrinul (consiliul superior evreu compus din 71 de membri, numiţi de principe şi nu aleşi de popor) încă mai există şi continuă să stăpânească cu o autoritate indiscutabilă.

De altfel, există şi informaţii mai concrete: Sanhedrinul, desfiinţat formal în 70 e.n., apare ca din neant în Franţa, la 1807, fiind convocat de Napoleon, care se vede obligat să trateze cu evreii domolirea haosului generat de mizerabila "revoluţie" de la 1789, ceea ce indică, mai mult decât clar, cine anume se aflase, de fapt, în spatele ei.

Sunt mai mult decât convins că rabinii şefi execută ordinele directe ale Sanhedrinului, în ţările în care acesta nu are o prezenţă efectivă, fiindcă, analizând cu atenţie evoluţia din ultimele secole a comunităţii evreieşti internaţionale, sub oblăduirea sionismului finanţat de familia Rothschild, este evident că nimic nu a fost haotic şi că au fost puse în aplicare planuri foarte concrete, care au condus, într-un final, la reînfiinţarea statului Israel, aşa cum demonstram în alte două postări anterioare (Povestea sionismului şi Pace, propagandă şi tărâmul făgăduinţei) şi poate că nu vor conduce şi la instaurarea statului fascist mondial.

Luând în considerare toate aceste aspecte, acel misterios şi foarte eficient "sistem informaţional", pus cu generozitate la dispoziţia reginei Victoria, trebuie să fi aparţinut nu familiei, ci comunităţii evreieşti internaţionale şi, în lumina acestui fapt, consider că membrii familiei Rothschild, tocmai fiindcă numele le sunt cunoscute şi fiindcă multe dintre afacerile lor pot fi identificate, nu reprezintă conducerea supremă a evreimii mondiale, ci m-aş putea hazarda să presupun că sunt numai trezorierii ei, iar identitatea "păpuşarului suprem", menţionat insistent de David Icke, va continua să rămână o enigmă.

Poate că este acel misterios rege iudaic, din seminţia lui David, pe care Protocoalele îl văd la conducerea statului masonic mondial.

Ca o ultimă clarificare: Mossad-ul, despre care mulţi ofiţeri de informaţii susţin că ar fi, de fapt, serviciul secret al familiei Rothschild şi nu al statului Israel, deşi nu a avut, nici măcar în epoca sa de vârf, din perioada războiului rece, mai mult de câteva mii de ofiţeri de caz, a fost întotdeauna mult mai eficient decât KGB-ul, de pildă, care avea peste 200.000 de ofiţeri operativi, răspândiţi în întreaga lume, iar explicaţia este foarte simplă - toţi evreii din lume se pare că sunt obligaţi să acorde sprijin, necondiţionat, agenţilor Mossad, logistic vorbind (cazare, conturi bancare, maşini de închiriat ş.a.m.d.), ceea ce simplifică la maxim aparatul acestui serviciu de informaţii şi, simultan, confirmă, o dată în plus, dacă mai era nevoie, existenţa unei conduceri centralizate.

În timp ce slugărnicia lui Heinrich Heine poate fi scuzată, din moment ce trăia din stipendiile familiei Rothschild, unul dintre comentatori pare să fie destul de retardat, când face afirmaţii stupide de genul "garantarea păcii", "absenţa opoziţiei la monopolul statal de a bate monedă", "reticenţa familiei de a-şi vedea rivalii eşuând" sau, pur şi simplu, aruncă la coşul de gunoi toate faptele care ştirbesc faţada de respectabilitate a acestor demoni, încadrându-le dispreţuitor în rândul "teoriilor conspiraţiei".

Uitându-şi rapid propriile vorbe, recunoaşte senin, câteva minute mai târziu, tocmai ceea ce negase şi anume subordonarea marilor lideri politici sau a familiilor bancare internaţionale, gen Cecil Rhodes sau Harriman sau Vanderbilt sau Carnegie "şi mulţi alţii" - conform propriei exprimări - prezentând totul ca pe o mare realizare a geniului financiar al familiei Rothschild.

Eu unul m-am cam săturat de această anatemă stupidă, a "teoriei conspiraţiilor".

Se mai îndoieşte cineva că toate deciziile acestor şacali nu sunt luate, în nici un caz, în beneficiul nostru şi, mai presus de toate, că toate aceste decizii sunt luate în secret ?

Nu este nevoie să fii nici prea inteligent şi nici foarte informat, ca să ajungi la asemenea concluzii.

Este suficient să urmăreşti pe hartă zonele în care au firme şi alte interese financiare şi vei vedea, cu mare claritate, explicaţia tuturor războaielor interminabile care răvăşesc, de secole, exact aceleaşi zone.

Dacă la sfârşitul secolului XIX deţineau jumătate din averea lumii sau, hai să fim modeşti, numai o treime, ce anume i-ar fi putut face să-şi piardă supremaţia ?

Două războaie mondiale şi sute de războaie regionale pe care le-au orchestrat şi finanţat şi de pe urma cărora numai Dumnezeu poate şti câte averi au strâns ?

S-a declarat, oficial, că numai în urma primului război din Golf profitul net al bancherilor mondiali a fost de peste 100 de miliarde de dolari, în timp ce datoria SUA, faţă de aceeaşi bancheri, a crescut cu 200 de miliarde.

Când capitalismul a devenit afacerea lor de familie, în care sunt împinşi spre bursă numai fraierii, buni de jumulit şi jefuit prin scamatorii şi speculaţii financiare, de genul "crizelor economice" regizate de "băncile naţionale" private, care le aparţin - cele de la 1815 sau 1825, regizate direct de Nathan Rothschild sau cele din 1929 şi 2008, regizate de cozile de topor ascunse în firma J.P. Morgan - este normal că a fi naţionalist devine echivalent cu terorist, fiindcă absenţa naţionalismului şi a identităţii naţionale înseamnă "piaţă liberă" sau, mai concret spus, acel regim internaţionalist care le permite să te calce economic în picioare, ignorând  graniţele care te-au protejat vreodată împotriva poftei lor libidinoase.

Singurul motiv, pentru care familia Rothschild a garantat vreodată pacea, într-o ţară, a fost că deja obţinuse sistemul politic dorit, prin războaiele sau "revoluţiile" finanţate anterior, sistem populat cu propriile lor mascote politice masonice.

Analizând cu puţină atenţie, este uşor de identificat mecanismul similar - prin care au fost mai întâi creaţi şi apoi folosiţi  indivizi ca Napoleon, Stalin şi Hitler, pentru a da foc Europei sau întregii lumi - cu ajutorul căruia membrii familiei Rothschild s-au folosit de evreii care i-au acceptat drept conducători şi care au intrat singuri în abatorul organizat, "de dragul lor", în al doilea război mondial, pentru a le fi purificată rasa de exemplarele nu prea reuşite, ce nu aveau dreptul să ajungă în Palestina (conform opiniei, revelate în film, a lui Victor de Rothschild), urmând desigur ca Rothschilzii, la fel ca orice alt asasin care se respectă, să arunce vina pe oricine altcineva, în baza nici măcar a unor dovezi fabricate, ci numai a unei propagande demente, întinsă în mass media pe zeci de ani, continuând, în cel mai pur spirit mercantil, fiindcă nu sunt capabili de altceva, să încaseze despăgubiri şi dividende tocmai de la aceste victime, fabricate şi certificate prin legislaţii promovate de slugile lor politice.

Dacă Alfred Milner a fost figura cheie a războiului anglo-bur de la 1899-1902 şi, simultan, era subordonatul lui Lionel Walter Rothschild, oare ale cui ordine le respectase când a regizat şi prezidat masacrul din Africa de Sud ?

Dacă Rothschilzii nu urmăresc decât înfiinţarea de "bănci naţionale" private, pe cine ar fi afectat mai mult politica lui Lincoln de independenţă financiară, prin baterea propriei monede ?

Dacă nu avem probleme în a recunoaşte că Rothschilzii au finanţat toate războaiele şi "revoluţiile" posibile, din toată lumea, care s-au soldat cu moartea a sute de milioane de oameni, de ce avem atâtea probleme  în a  recunoaşte  că  au decis  asasinarea  unui  preşedinte  american - sau doi sau trei - şi ne grăbim să aruncăm anatema "teoriei conspiraţiilor" ?

Oare aceşti sociopaţi, care nu au limite criminale numerice, se căciulesc plini de respect în faţa unui lider politic de paie, când ei înşişi deţin, de cel puţin două sute de ani, puterea de a numi guverne sau regi sau chiar de a crea dinastii regale, plecând de la obscure familii germanice gen Saxe-Coburg-Gotha, revopsită Windsor ?

Oare este o simplă întâmplare faptul că în ducatul condus de familia Saxe-Coburg s-a înfiinţat, la 1776, ordinul masonic Illuminati ?

Desigur că toate aceste întrebări sunt retorice, aşa că nu vă grăbiţi să vă informaţi, pentru a-mi putea oferi un răspuns bine documentat.

Am putea, de exemplu, să-l acceptăm pe cel formulat de James Madison, care afirma:

"Istoria demonstrează că mânuitorii de bani au folosit orice formă de abuz, intrigă, înşelătorie şi orice metode violente posibile pentru a-şi menţine controlul asupra guvernelor, controlând banii şi emiterea acestora."

şi trebuie să acordăm un oarecare credit acestor vorbe, dacă ţinem cont că le-a rostit un stăpân de sclavi, care a devenit al patrulea preşedinte al SUA şi care, de pe poziţia sa de iniţiat, trebuie să fi cunoscut destul de intim subiectul în cauză.

Documentarul mai are şi alte puncte slabe, atunci când ne-o prezintă, de pildă, pe regina Victoria plină de verticalitate, refuzând acordarea titlului de lord pentru Lionel de Rothschild, când nu încasase, probabil, renta lunară acordată de acesta sau atunci când încearcă să ne convingă că Rothschilzii nu aveau nimic de-a face cu neagra figură a sionismului, Theodor Herzl.

Familia Rothschild ignora şi dispreţuia un psihopat ca Herzl, din simplul motiv că, niciodată, stăpânii nu dau socoteală în faţa slugii, pusă să le facă treburile murdare.

Dacă CIA a fost şi este o organizaţie de inspiraţie nazistă ?

Prescott Bush ştim că a fost pronazist, finanţându-l pe faţă pe Hitler - împreună cu William Averell Harriman, unul dintre reprezentanţii de frunte ai familiei subordonate, menţionată anterior - iar fiul lui, George H.W. Bush, a ajuns directorul CIA.

Crede cineva că simpatiile politice nu încolţesc în mediul familial ?

În privinţa minciunii respectului manifestat pentru dreptul statelor de a bate monedă, sper că nu vă scăpa şi poziţia lui Edmund de Rothschild, de "proprietar şi operator" al Royal Mint Refinery, fiindcă nu despre o rafinărie şi nici despre mentă nu este vorba aici, ci de monetăria britanică, care se află în proprietatea lor încă de la 1852 şi puteţi vedea şi imaginile pe care le-am postat, pentru a vă edifica ce fel de afaceri se derulau acolo.

Partenerul de nebunii al lui Nathan Rothschild, Alexander Baring, care conform lui Byron ar fi rivalizat cu Rothschilzii ca avere şi influenţă, a fost doar unul dintre directorii Barings Bank (1762-1995), care vă reamintesc că se face vinovată de acelaşi gen de escrocherii ca toate celelalte bănci din sistemul mondial, făcând dispărută suma de 827 milioane lire sterline, prin filiala din Singapore şi intrând în colaps în 1995, an în care a fost "achiziţionată", în întregime, pentru fantastica sumă de 1 liră sterlină, de către o bancă actuală, care vă este foarte cunoscută şi care - coincidenţă sau nu - a păstrat doar trei litere din numele iniţial: ING.

Mai aproape de noi, în 2004, scriitorul canadian Henry Makow avansa ideea că actuala invazie a SUA din Irak este, de fapt, "promovarea programului Rothschild către o dictatură mondială", explicând mai pe larg, într-un articol ulterior:

"Intelectualii neo-conservatori sunt agenţi ai cartelului bancar Illuminati Rothschild. Ţelul său este de a integra Orientul Mijlociu în 'noua ordine mondială', pe seama contribuabililor şi soldaţilor americani. Aceasta este adevărata natură a 'imperialismului'. Printre agenţii lui Rothschild, care mânuiesc sforile paiaţei Bush, se numără Richard Perle, Paul Wolfowitz, Douglas Feith, William Kristol, Elliot Abrams şi Charles Krauthammer [...]"

Scriitorul britanic Nicholas Hagger, în cartea sa, "The Syndicate: The Story of the Coming World Government (2004)", susţinea că: "[...] un grup de agenţi Rothschild, pro-Israel, cu baza în SUA - reprezentat de un grup de presiune, Proiectul pentru un Nou Secol American (PNAC) - a sprijinit invazia, pentru a acorda un răgaz statului Israel, în timp ce un grup de agenţi britanici Rothschild au jucat, de asemenea, un rol în înlăturarea lui Saddam Hussein şi securizarea aprovizionării cu petrol, prin ameliorarea poziţiei statului Israel."

Dincolo de tabloul îngrozitor - care se prefigurează când studiezi, în detaliu, vieţile şi carierele acestor psihopaţi - ce conduce la concluzia, inevitabilă, că nici un eveniment major al istoriei cunoscute nu s-a putut desfăşura fără "binecuvântarea" lor, faptul că au continuat să se menţină în umbră, preferând clandestinitatea luminilor rampei, îmi alimentează optimismul şi mă face să cred, cu tărie, că atotputernicia lor este una de formă, un simplu uriaş cu picioare de lut, care dă semne că se prăbuşeşte tocmai în aceste zile, în care par să fi pierdut controlul asupra unui mecanism al jafului economic, imaginat, cu migală, vreme de peste două secole.

"Arareori au fost văzuţi Rothschilzii implicându-se deschis în dezbateri publice pe probleme importante. Nici nu au căutat vreodată să ocupe funcţii guvernamentale. Chiar şi atunci când, în ultimii ani, unii dintre ei au intrat în parlament, nu au ieşit deloc în faţă, nici la Londra, nici la Paris şi nici la Berlin. Toate acestea în timp ce contribuiau, din plin, la modelarea evenimentelor importante ale zilei: acordând sau refuzând fonduri, finanţând oameni de stat, cu experienţă în serviciul diplomatic, influenţând numirile în marile posturi oficiale şi printr-un contact direct, aproape zilnic, cu toţi marii factori de decizie."

Derek Wilson
Rothschild: A Story of Wealth and Power (1988)

19 comentarii:

  1. Important !! Ziua Mondiala a Eliberarii : 5-5-2012

    http://ontext.info/48172

    JE

    RăspundețiȘtergere
  2. Familia Rotschild a fost scoasa in lumina reflectoarelor nostre, abia de vreo 15-20 de ani. Si abia de cand cu explozia informationala a internetului am putut sa aflam si noi una alta. Chiar si acum suntem extrem de putini cei care constientizam ca aceasta familie e miezul cel mai central al conspiratiei oculte gloale. Alte teorii spun ca de fapt Familia Rotschild ar fi condusa si ea de iezuiti si ca de fapt Vaticanul ar fi entitatea oculta aflata in spatele tuturor societatiilor secrete. Stiut fiind ca la Vatican se desfasoara la greuceanu ritualuri de magie neagra si ca acolo se invoca fel si fel de entitati demonice, cine stie poate ca miezul ocult pe acolo ar fi. Aceste entitati demonice, pe care Icke ii identifica cu reptilienii pot fi misteriosii conducatori din umbra. Vorba ta, sunt satul de intrebari si speculatii, imi doresc certitudini. Oricum as fi fericit sa-i vad pe nemernici astia spanzurati de testicole in piata publica. Vad scanteia divina din ei, dar aceeasi scanteie divina exista si in tenii sau in limbrici. Asta nu inseamna ca nu pot fi trimisi inapoi in dimensiunea de unde au venit... cu toata compasiunea, dragostea si intelegerea pentru conditia lor, bineteles.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu chiar. Secventa cu scamatoria murdara a lui Nathan de la bursa londoneza este dintr-un film al anului 1934 si, in timp, s-a scris destul de mult despre acesti nemernici. Si nu ma indoiesc ca n-au scris numai lingusitori. Ne-am aflat noi intr-o izolare aproape totala pana in 1990. Am mai discutat teoriile alea cu iezuitii, dar ma indoiesc sincer ca ei se afla la varf. Papii se comporta adesea ca si presedintii, exact ca niste subordonati si o vreme chiar au fost in subordinea totala a regilor Frantei, care i-au mutat la Avignon, ca sa-i aiba mai aproape de sufletul lor negru. Rothschilzii sunt sigur deasupra lor si functioneaza ca trezorieri pentru toate ramurile masoneriei, probabil, dar asa cum am scris in articol, nu cred ca ei sunt adevaratii conducatori. Contabilii-sefi mai degraba.

      Ștergere
    2. nici eu nu cred ca acestia sut marii conducayoti, intuitia imi spune ca nu o singura familie poate face tot ,

      Ștergere
  3. Citat dintr-un interviu cu Li Hongzhi luat de revista Time in 1999 (un om foarte intelept, iluminat, caruia i-am studiat opera si tind sa-l cred; stie ce spune, deoarece puterile sale de perceptie depasesc orice imaginatie de-a noastra). Cred ca se refera (indirect) si la Rotschild (care nu sunt de pe aici) si la telul lor final. E lung dar merita citit ...

    [...] The second reason is that since the beginning of this century, aliens have begun to invade the human mind and its ideology and culture.

    TIME: Where do they come from?
    Li: The aliens come from other planets. The names that I use for these planets are different . Some are from dimensions that human beings have not yet discovered. The key is how they have corrupted mankind. Everyone knows that from the beginning until now, there has never been a development of culture like today. Although it has been several thousand years, it has never been like now.

    The aliens have introduced modern machinery like computers and airplanes. They started by teaching mankind about modern science, so people believe more and more science, and spiritually, they are controlled. Everyone thinks that scientists invent on their own when in fact their inspiration is manipulated by the aliens. In terms of culture and spirit, they already control man. Mankind cannot live without science.

    The ultimate purpose is to replace humans. If cloning human beings succeeds, the aliens can officially replace humans. Why does a corpse lie dead, even though it is the same as a living body? The difference is the soul, which is the life of the body. If people reproduce a human person, the gods in heaven will not give its body a human soul. The aliens will take that opportunity to replace the human soul and by doing so they will enter earth and become earthlings.

    When such people grow up, they will help replace humans with aliens. They will produce more and more clones. There will no longer be humans reproduced by humans. They will act like humans, but they will introduce legislation to stop human reproduction.

    [...]

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu a incaput tot in formularul de comentarii...continui aici.
    [...]

    TIME: What are the aliens after?
    Li: The aliens use many methods to keep people from freeing themselves from manipulation. They make earthlings have wars and conflicts, and develop weapons using science, which makes mankind more dependent on advanced science and technology. In this way, the aliens will be able to introduce their stuff and make the preparations for replacing human beings. The military industry leads other industries such as computers and electronics.

    TIME: But what is the alien purpose?
    Li: The human body is the most perfect in the universe. It is the most perfect form. The aliens want the human body.

    TIME: What do aliens look like?
    Li: Some look similar to human beings. U.S. technology has already detected some aliens. The difference between aliens can be quite enormous.

    TIME: Can you describe it?
    Li: You don't want to have that kind of thought in your mind.

    TIME: Describe them anyway.
    Li: One type looks like a human, but has a nose that is made of bone. Others look like ghosts. At first they thought that I was trying to help them. Now they now that I am sweeping them away.,

    TIME: How do you see the future?
    Li: Future human society is quite terrifying. If aliens are not to replace human beings, society will destroy itself on its own. Industry is creating invisible air pollution. The microparticles in the air harm human beings. The abnormality in the climate today is caused by that [pollution], and it cannot be remedied by humans alone. The drinking water is polluted. No matter how we try to purify it, it cannot return to its original purity. Modern science cannot determine the extent of the damage. The food we eat is the product of fertilized soil. The meat we eat is affected. I can foresee a future when human limbs become deformed, the body's joints won't move and internal organs will become dysfunctional. Modern science hasn't realized this yet.

    Read more: http://www.time.com/time/world/article/0,8599,2053761,00.html#ixzz1tO9ljqZ6

    RăspundețiȘtergere
  5. Scenariul asta pare o combinatie de David Icke cu serialele Dosarele X si filmul V ...

    RăspundețiȘtergere
  6. @FreeYourMind

    Spui asta pentru ca te-ai uitat la respectivele filme; dar Hollywood-ul are tendinta de a mistifica adevarul prezentandul voalat in anumite productii. Astfel cand cineva aduce vorba de el, este repede blamat cu cuvinte de genul "te-ai uitat la prea multe filme". Anyways. Cine are urechi de auzit sa auda.

    Eu i-am citit cartile si conferintele domnului Li Hongzhi, sunt practicant Falun Gong, si TOT ce a spus pana acum s-a adeverit. Nu am nici un motiv sa ma indoiesc. Ganditi-va ca acel interviu e dat prin 1999, cand in Romania - internetul fiind un lux disponibil doar catorva - nu se prea stia de Rotschild, masonerie si oculta mondiala. Deasemeni David Ike nu scrisese cartea secretul suprem si nici serialul "V" nu aparuse. Cat despre Dosarele X, desi exista la acea ora, nu retin sa fi prezentat extraterestrii in aceasta lumina. Think about it !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred ca realizati ca tot ce apare pe subiectul acesta are si aprobare altfel ...

      Ștergere
  7. In 1999 Dosarele X erau la moda atunci. Primul serial V a aparut in 1984. Cartea Secretul suprem a aparut in 1999.
    Dosarele X spun ca in spatele conspiratiilor s-ar afla extraterestii micii cenusii care doreau hibridizarea noastra cu rasa lor (idee regasita in parte si in Stargate SG1), deoarece ei nu se mai puteau reproduce, se clonau si rasa suferea de consangvinitate, degradare genteica.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok. Nu vreau sa intru in nici o polemica. Daca i-ai citi cartile si conferintele vei intelege ca nu este un paranoic sau un conspirator ci scopul lui aici e cu totul altul. Unul altruist si nobil.

    P.S. eu nu stiam ca este un serial V in 1984. Eu il stiu pe asta anulat de acum 3 ani. Imi fac mea culpa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Asa par multi ...bine intentionati. Insa faptul ca promoveaza un scenariu catastrofic pentru specia umana imi ridica semne de intrebare.

    RăspundețiȘtergere
  10. @FreeYourMind

    Paradoxal, eu stiu de Falun Gong de pe site-ul tau. Acum aproximativ 2 ani jumate ai scris despre persecutia Falun Gong ce are loc in China si asta m-a intrigat. In istorie orice cale dreapta este persecutata de malefic. Sa ne amintim de persecutia crestinismului din timpul lui Nero si atrocitatile la care erau supusi crestinii chiar in incinta Colosseumului.

    Acuma tot tu vii si spui ca nu e bine intentionat deoarece are un scenariu catastrofic pentru specia umana. Ceea ce noi vedem catastrofic, pentru ordinea cereasca e normal, deoarece am ajuns corupti. Tu daca ai un mar stricat intr-un cos de mere bune, nu il arunci? La un nivel superficial, cam asa stau lucrurile.

    Sa ne amintim de descoperiri arheologice ce releva ca omul civilizat era pe Terra acum sute de milioane de ani, pe cand noi "l-am datat" doar de vreo 20.000 avand o istorie inregistrata de 5000 de ani. Asta inseamna ca au fost cicluri de civilizatie precedente inaintea noastra si toate au fost exterminate "catastrofic" pentru ca au ajuns corupte. (in biblie si in diferite culturi ce nu puteau comunica intre ele, exista mituri despre un potop ce a sters tot, dar astfel de catastrofe s-au intamplat de foarte multe ori)

    Lipsa moralitatii umane ii determina pe Zei sa stearga rasa umana si tot ce e viu, doar pentru un nou inceput. Universul are patru stagii evolutive intinse pe eoni temporali: Creare, stagnare, degenerare si distrugere. Distrugere care se impleteste cu o noua creatie. Din punctul meu de vedere, vazand ce se intampla in jurul meu si atrocitatile de care e capabila rasa umana, cred ca ne apropiem de distrugere. Suntem la capatul celei de-a treia faze - "degenerare".

    Si asta nu se intampla doar aici, ci de la microcosmos, pana la macrocosmos. Masoneria nu are nici o putere in fata unui asemenea fenomen, deoarece fortele care il controleaza sunt cu multe nivele peste fortele care stau in spatele lor si carora li se inchina...

    RăspundețiȘtergere
  11. @Corina

    Personal consider ca au fost etape si mai intunecate in trecutul apropiat. Sa nu uitam inchizitia , invaziile barbare, razboiaeiel de aparare sau de cucerire aproape continue care napadeau aceasta planeta in Evul Mediu. In ciuda ciclicitatii istoriei sunt si alte voci care spun ca ne indreptam catre Satya Yuga sau Era Varsatorului. Aceasta tranzitie nu este obligatoriu sa se faca prin catastrofa, decat daca tu crezi si astfel chemi un scenariu de acest gen. Daca mai multi cred in scenariu catastrofic sunt sanse mai mari sa se intample, dar nu este obligatoriu. Caci ceea ce crezi devine realitate si de ceea ce ti-e frica nu scapi.

    RăspundețiȘtergere
  12. Frumos articol si foarte benefic pentru cei care inca au creierele spalate si nu percep realitatea in care traiesc.
    Tin sa remarc un lucru ffff important care mi-a placut si anume faptul ca @FreeYourMind este printre putinii care a folosit termenul corect de SPECIA UMANA si nu rasa umana asa cum spune majoritatea celor cu creierele spalate de propaganda globalizarii...si stiti voi la ce ma refer!, nu de alta dar macar de dragul stiintei sa folosim termenii corecti.
    Insa ceea ce inca ma mai uimeste cel mai tare este acel fenomen care face diferenta intre cunoastere/informatie si lipsa acestora care se traduce prin prostire+spalare de creieri=manipulare si apoi extinctie. ..(Catalin)

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce va mai uimeste daca stiti mecanismul prin care a fost indus primul fenomen ? Propaganda si-a facut efectul si consecintele ei le resimtim cu totii. Din pacate, la comun cu cei care au renuntat de multa vreme sa mai gandeasca.

    RăspundețiȘtergere
  14. imi pare rau ca acesti demoni care conduc lumea ne conduc spre sfarsitul civilizatiei umane...dar bineinteles,cu cat avem incredere in DUMNEZEU cu atat mai mult EL ne va ajuta sa trecem peste toate obstacolele,pe care ni le impun acesti demoni...Pacat ca multi dintre noi,nu cunosc cu adevarat ceea ce se intampla pe aceasta minunata planeta pe care ne-a asezat DUMNEZEU...

    RăspundețiȘtergere
  15. am fost acuzat de paranoia , cand am spus ca ceea ce se intampla in Romania acum, oamenii isi plang mortii, romanii sunt in strada si cer schimbare, dar in spate n-i se pregateste altceva. as putea multe sa spun dar sunt mic si nu am voce, dar as vrea sa se creeze un sistem, o organizatie care sa lupte si sa arate adevarul macar la noi in tara. sunt sigur ca sunt foarte multi oameni care cred ca pe langa acesti viermi mai exista si Rockafeller, nu stiu daca am scris bine, sunt doar 13 oameni. din care majoritatea evrei in acest grup care conduc lumea si care se numesc Illuminati, Bilderberg si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  16. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot.
    I hope to give something back and aid others like you aided me.

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !