18 oct. 2010

Nassim Haramein - Aventura continuă

După mai bine de 20 de ani de dedicare neobosită asupra cercetării sale privind unificarea teoriei câmpurilor, cel mai recent articol ştiinţific al lui Nassim Haramein, "The Schwarzchild Proton", a primit premiul Universităţii din Liege, în timpul celei de-a IX-a Conferinţe Internaţionale CASYS'09
(Computing Anticipatory Systems).

Premiată de o comisie de 11 membri, lucrarea lui Haramein a câştigat prestigiosul "Best Paper Award", în domeniul "Fizică, Mecanică Cuantică, Relativitate, Teoria Câmpurilor şi Gravitaţie."

Importantul articol marchează o schimbare de paradigmă în lumea teoriei cuantice, descriind nucleul unui atom ca pe o mini gaură neagră, în care protonii sunt atraşi reciproc mai degrabă de gravitaţie, decât de vreo misterioasă şi nedefinită "forţă tare."

Acest nou şi radical punct de vedere în lumea cuantică, produce unificarea forţelor şi prezice corect valorile măsurate pentru protoni şi neutroni.

Cu toate că mai este mult de lucru până la definitivarea teoriei, articolul produce deja rezultate remarcabile.

Aici puteţi consulta articolul: "The Schwarzschild Proton".

Şi vă invit să vizionaţi şi un mic film tradus, care-l prezintă pe Nassim Haramein într-o ipostază mai puţin formală. Multe mulţumiri prietenilor de la "Ieşirea din Matrix" pentru descoperirea lui.


Episode  1 - Nassim Haramein

15 comentarii:

  1. Acest NH , o personalitate prea... complexa, iar traducatorul de fata ... neobosit. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmul de faţă poate fi mai greu receptat, fără vizionarea în prealabil a conferinţei.

    RăspundețiȘtergere
  3. am vizionat toate DVD -urile.

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari , dar sub. ptr. dvd 4 pe titrari .ro nu exista in arhiva pusa ... oricum multumiri ptr. restul

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista si pentru DVD4. Vizionare placuta !:)

    RăspundețiȘtergere
  6. in sfarsit se face dreptate !!!!
    dupa mult mediatizate teorii si oameni celebri care doar se intreaba ,si formuleaza postulate si ecuatii fara sa le si rezolve ,dreptatea se face de catre un ilustru anonim de geniu ... am sorbit de la inceput pina la sfarsit TOATE conferintele lui NASSIM .... desi nu sunt de specialitate fizician sau inginer ,bunul simt si argumantele aduse de NASSIM te lasa fara replica si grai ... suntem la un punct de cotitura a fizicii .. este posibil ca acum sa asistam la rescrierea multor legi ale fizicii si reconsiderarea multor ecuatii ,necunoscute sau enigme... felicitari atat dvs cat si traducatorului acestor minunate conferinte .. cu stima AYAN

    RăspundețiȘtergere
  7. "Dvs" şi traducătorul sunt una şi aceeaşi persoană :). Vă mulţumesc pentru felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  8. nassim !!!!!!!! spun doar ca daca as avea puterea sa.l intineresc 20 de ani unu i l.as da de la mine ..... contribuiti si voi cu cate o secunda !!!? :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos sa vezi pe cineva vorbind de fizica ,fizica quantica,religie,spiritualitate,love si peace si colaborare in acelsi context
    Un om bun Nassim ! as vrea o lume in care sa fie profesori ca el

    RăspundețiȘtergere
  10. Prin el vom ajunge la o lume mai buna. Ai dreptate !

    RăspundețiȘtergere
  11. de fiecare data cand aud ca a mai aparut ceva nou,,nu pot sa ma abtin sa nu ma uit..e nemaipomenit tipul...super tare,,,spune lucruri pe care le intelegem si noi,,oamenii de rand....

    RăspundețiȘtergere
  12. AM CITIT ŞI CORESPONDENŢA, ŞI VĂ IUBESC PE TOŢI :)!

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !