Instrucţiuni1. La finalul fiecărei postări se află link-urile de vizionare, pentru conturile Youtube sau Mega (nu mai permite vizionarea directă pe site, ci numai descărcarea filmelor și vizionarea ulterioară din propriul computer) care îmi aparţin. Informaţia este valabilă numai pentru filmele care nu fac obiectul legii drepturilor de autor. DailyMotion mi-a anulat contul, deci link-urile nu mai sunt valide.

2.  Filmele nepostate pe blog pot fi vizionate pe site-urile partenere sau puteţi da căutare pe Google folosind numele original al filmului, menţionat în articol şi folosiţi pentru descărcare de pe serverul pe care îl veţi găsi (Youtube, Vimeo ş.a.m.d.) una dintre metodele descrise la punctele 5 şi 6. Dacă nu-l descoperiţi cu Google, înseamnă că se poate descărca din torrente.

3. Unele filme, postate la începuturile acestui blog, pot avea o rezoluţie slabă, mai mică de 640x352 şi la inserarea subtitrării, aceasta capătă rezoluţia filmului, devenind uneori aproape ilizibilă, din păcate. 

4. Pentru o vizionare optimă, în prima partiţie a computerului dumneavoastră, respectiv Local Disk (C:), trebuie să aveţi cel puţin 1Gb spaţiu liber. Pentru eliberarea uşoară şi sigură, a spaţiului ocupat de orice fişiere inutile (temporare, cookie ş.a.m.d.) recomand instalarea unui program foarte simplu de utilizat, ccleaner care poate fi descărcat de aici http://www.piriform.com/ccleaner/download.

5. Recomand folosirea Opera sau Google Chrome ca browsere. Firefox a devenit un browser din ce în ce mai prost, cu fiecare variantă nou apărută. Dacă, totuşi, îl folosiţi, în Firefox se poate instala add-on Download Helper, care vă permite să descărcaţi aproape orice film ce apare în browser, fără să mai fiţi condiţionaţi de opţiunea de download a vreunui server. Filmul va fi descărcat în format mp4 sau flv - accesibil playerelor Bsplayer, Kmplayer (pe care-l recomand călduros, fiindcă nu are nevoie de nici un codec extern) şi RealPlayer - format care este şi mult mai compact decât avi. Pentru cei care doresc convertirea în format avi, există multe programe gratis, pe net, dintre care eu recomand un program de editare video şi audio, mic dar foarte puternic şi uşor de utilizat, Format Factory.

6. Un program ceva mai complicat, dar mai performant, pentru descărcarea filmelor de pe orice site sau server, care se poate integra în orice browser, nu doar în Firefox, este Internet Download Manager. Asigură o viteză mare de descărcare si posibilitatea de reluare a unei descărcări întrerupte.

7. Dacă aveți probleme cu vizionarea anumitor secțiuni de pe site, ștergeți litera „s” de la finalul lui „https” din bara cu adresa site-ului (https://antiiluzii.blogspot.com/), apăsați „Enter” și problema se va rezolva.OBSERVAŢIE: 

Nu ofer servicii de mesagerie particulară pentru filmele postate pe blog.

9 comentarii:

 1. Un an nou numai cu sanatate si satisfactii, impliniri!
  am o mica problema, nu pot asculta melodiile pana la capat. unele mai mult altele mai putin. Oare de ce?
  Multumesc daca voi primi raspuns.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc. Toate melodiile din playlist sunt de fapt preluări de clipuri de pe Youtube, cu care Mixpod lucreaza in colaborare. Totul depinde de viteza de descarcare a acestor clipuri video, care de altfel pot fi accesate direct pe Youtube.

  RăspundețiȘtergere
 3. Unele clipuri mai pot fi si eliminate, intre timp, pe baza drepturilor de autor, motiv pentru care am fost obligat sa le inserez pe unele ca atare, in pagina si nu in playlist.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ti-am multumit vreodata? Probabil aici nu, dar iti multumesc in gand de fiecare data.

  RăspundețiȘtergere
 5. nici sa ma tai in doua nu stiu cum sa deschid radioul, ca sa te ascult in direct. cum il pornesc, ai un link winamp...ceva??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deocamdata nu mai sunt la radio. Daca voi mai fi, voi reposta link-ul winamp.

   Ștergere
 6. bine,frumosule :)....pana atunci ascult arhiva. nu-i asa ca macar astea ni le lasi sa ne bucuram de ele??

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai am inca zece emisiuni Luna, dar nu le postez. N-as vrea ca unii sa se bucure prea mult.

   Ștergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !