9 feb. 2015

Vladimir Putin - Falsa disidenţă

 „Limbajul politic este destinat să facă minciunile să sune ca şi cum ar fi adevărate şi crima să pară respectabilă şi să ofere o iluzie de consistenţă vântului pur. Oamenii pot dormi, în pace, noaptea, în paturile lor, fiindcă ‚oamenii duri’ sunt gata să practice violenţa în numele lor.”

 George Orwell
(1903-1950)

După aproape cinci ani de activitate pe acest site şi câteva sute de filme traduse de mine, personal, care dezbat, în cele mai mici detalii, strategia răsuflată a elitei oculte a planetei, mă văd nevoit să ajung la concluzia că am muncit de pomană.

Din ce în ce mai mulţi năuci se declară entuziasmaţi de „disidenţa” de faţadă a lui Putin, care mă îndoiesc însă că ne va târî într-un alt conflict mondial, fiindcă, pe de o parte, n-a existat niciodată în istoria acestei planete vreo perioadă postbelică, iar, pe de altă parte, al treilea război mondial se desfăşoară, deja, de foarte multă vreme, sub forma agresiunilor combinate, neocolonialiste şi, apoi, militare, dacă politica de asasinat economic dă greş, cumva.

Haideţi să clarificăm !

Putin este un KGB-ist notoriu, adică, şi mai limpede, un individ antrenat special, întreaga viaţă, să mintă şi să ucidă.

Şi, când spun „întreaga viaţă” nu exagerez deloc, fiindcă bunicul lui Putin a fost bucătarul personal al lui Lenin şi al lui Stalin – şi, la gradul de paranoia manifestat de cei doi, întotdeauna, când venea vorba de integritatea propriei epiderme, trebuie să fi fost un ticălos desăvârşit, dacă au investit atâta încredere în el – şi, ca atare, a crescut exact în climatul criminal cominternist potrivit care i-a asigurat „educaţia” şi propulsarea ulterioară în sferele înalte ale puterii politice.

Dacă ar fi fost un disident real, ar fi ieşit de multă vreme la rampă, nu cu clişee triviale, privind patriotismul rusesc şi hegemonia ticăloasă americană, ci cu toate dezvăluirile necesare privind New World Order şi liderii reali al planetei, cu planurile lor cu tot, fiindcă vă garantez că Putin a fost şi este un iniţiat.

Să practici convingător demagogia este una dintre primele forme de război psihologic pe care le aprofundezi la şcoala de spioni şi, dacă n-aţi învăţat s-o detectaţi imediat, după un sfert de secol de minciuni postdecembriste, de exemplu, atunci chiar că sunteţi irecuperabili.

Nu are nici un sens să mai repet propriile argumente împotriva politicii imperialiste ruseşti, fiindcă este clar că aţi ignorat postările anterioare sau le-aţi citit pe diagonală, în cel mai bun caz.

Acestea fiind spuse, oare cât timp vă veţi mai entuziasma, ca nişte copii nătângi, de fronda lui mincinoasă ?

Am afirmat în repetate rânduri şi, pentru că lumea pare să aibă tunel prin urechi, mă văd nevoit să o fac din nou: elita planetei n-are pic de imaginaţie creatoare – şi asta nu fiindcă nu cadrează cu fişa postului, ci fiindcă membrii ei sunt incapabili psihic să posede sentimente sau creativitate – şi, drept urmare, fiindcă gogoriţa „terorismului global”, s-a dezumflat lamentabil, mai ales după circul mediatic al re-asasinării lui Osama Bin Laden, s-a văzut nevoită să reitereze o minciună şi mai mare: al doilea război rece.

N-a existat niciodată un conflict real între SUA şi Rusia – care au făcut inclusiv schimb de savanţi în timpul aşa-zisului „război al stelelor”, din timpul administraţiei criminale Bush-Reagan, la apogeul „războiului rece” – şi nici nu va exista vreodată, fiindcă ambele ţări sunt conduse din umbră de aceeaşi (ne)oameni şi ar fi trebuit să vă fie foarte clar acest lucru, încă din 1990, când „socialismul multilateral dezvoltat”, care părea a fi o plagă mondială de nevindecat, s-a topit, peste noapte, în neant, la decizia supremă a acelor indivizi. 

Atât am avut de spus şi nu sunt interesat de nici o polemică pe acest subiect.

Încercaţi să vă activaţi şi neuronii, simultan cu limba, şi, mai ales:

TREZIŢI-VĂ ODATĂ !!!

„Puterea nu este un mijloc, ci este un scop. Cineva nu instituie o dictatură pentru a salva vreo revoluţie, ci dezlănţuie o revoluţie pentru a-şi instaura propria dictatură.”

 George Orwell
(1903-1950)





P.S. Ultima mea precizare pe aceasta temă. Tuturor acelora care au frustrări paternale şi simt nevoia imperioasă de a adula un preşedinte macho, în exerciţiu, în locul unui traficant de carne vie, complice cu gaşca bancar-globalistă şi pupincurist american, pe deasupra, condiţie sine qua non pentru ocuparea tronului de la Cotroceni, sau, şi mai grav, în locul unui criminal în masă dovedit, care pare să facă pe dracu-n multipli de patru ca să declanşeze un război cu toţi cei care nu-i apreciază virtuţile asasine evidente, de odraslă nobilă a Mamei Rusia, le recomand să încerce, măcar pentru o săptămână, să admire un om cu adevărat deosebit, cum ar fi, de exemplu… Jose Mujica, actualul preşedinte al Uruguay. Ştiu că va fi un şoc cumplit pentru voi să apreciaţi cinstea cuiva şi nu antonimul acestui cuvânt, dar vă garantez că activitatea asta nu dă dependenţă şi puteţi reveni oricând la eroii voştri psihopaţi. Aţi putea începe cu acest link  şi să folosiţi Google Translate dacă limba engleză vă este la fel de străină ca şi chimia, de pildă.

23 de comentarii:

  1. Am fost educata sa gândesc unilateral. Ești prima persoana care m- a făcut sa văd un lucru din mai multe perspective.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vina ta, ci exact acesta este scopul "educatiei": compartimentarea informatiei, pentru a ascunde imaginea de ansamblu. Ma bucur ca ti-am putut deschide ochii. Orice eveniment trebuie apreciat numai in functie de contextul lui real.

      Ștergere
  2. Eu multumesc pentru privilegiu de a citi si pt cercetarile ce fac posibile asemenea informatii....Subscriu la cele spuse si imi pare bine ca sunt oameni care au timp sa se documenteze si mai ales sa impartaseasca si cu ceilalti...Numai bine si la cat mai multe noutati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este un privilegiu si pentru mine sa fiu studiat de oameni cu mintea si inima deschisa catre nou si, mai ales, adevar. Am fost suficient de multa vreme sclavii unei traditii mincinoase.

      Ștergere
  3. Mama mia, esti un om pe sufletul meu! Subscriu total la cele spuse de tine! As dori doar sa adaug ca o tara ca Rusia care-i cuplata la acelasi mecanism financiar-bancar ca toti ceilalti, raspunde, prin conducatorii ei, in fata acelorasi stapani. Singura disidenta reala este a oamenilor simpli, care atunci cand vor atinge masa critica, vor crea si schimbarea, schimbare care va fi sau nu deturnata. De-aia de cate ori ma intalnesc cu prietenii mei din miscarea internationala de eliberare a humusului si semintelor le spun:"Prieteni, haideti sa ne pregatim pentru succes, sa cream infrastructura umana care sa fie pusa in loc atunci cand va fi cazul, sa educam oamenii si copii, sa le deschidem ochii, acestea fiind cele mai eficiente lucruri pe care putem sa le facem in afara de a descoperi, prezerva, inmulti si raspandi seminte peste tot in lume, pe toate caile. Si acolo intalnesc oarecare obtuzitate. Poti iesi din iluzia asta creata in jurul nostru doar daca nu credem nimic, dar absolut nimic din ce ne spun cei din mass-media si din guvern, asa cum zicea Garlin, sa ne dezvoltam un scepticism sanatos vis-a-vis de astia din frunte! Oricum, asa cum ne invata Dao, ce este sus va cobora si ce este jos se va inalta si moalele ve invinge in final tarele, intotdeauna, ramane doar sa ne aprindem linistiti tigarile, sa contemplam si sa asteptam cu rabdare, actionand detasati atunci cand vine momentul oportun(pentru cei ce nu fumeaza recomand seminte).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Despre ei vorbesc, despre Vandana Shiva, Dominique Guillet Panagiotis, Iga si multi altii, buni prieteni ai mei si ai taranilor din toata lumea. Tu ai meritul ca am cunoscut acesti oameni si nu glumesc, datorita acestui film am devenit constient de gravitatea problemei si nu a durat nici un an pana i-am intalnit si asa cum se intampla cu aceste suflete alese, m-au acceptat ca partener si prieten si pe mine si miscarea romaneasca a semintelor concentrata in miscarea Eco Ruralis. Nici nu stii tu cate mi-a daruit blogul tau, si cat de profund prieten te simt in inima mea si de cate ori ti-am multumit fara ca tu sa stii. Multumesc inca odata, de data asta ca sa stii!

      Ștergere
    2. Fantastic ! De fiecare data cand am tradus un film in care erau prezentate si solutii si initiative concrete de iesire din criza asta a constiintei, m-am straduit sa ofer cat mai multe amanunte si date de contact ale protagonistilor in speranta ca cineva interesat i-ar putea apela. Esti primul care-mi confirma ca nu am gresit facand asta si ca mergem si noi, romanii, pe drumul cel bun. Cu aproape un an in urma am citit despre o banca genetica de seminte autohtone infiintata pe la Suceava, daca nu gresesc cumva, si m-am bucurat enorm, atunci, stiind ca cineva se ingrijeste, deja, sa nu pierdem acest fond genetic atacat cu inversunare de globalisti, prin Monsanto si altii ca ei. Ma bucur si mai mult acum, cand imi confirmi ca v-ati conectat cu miscarea agrara internationala. Mult succes, oameni buni !

      Ștergere
  4. Persoanei care a dat copy-paste pe pe site-ul AIM ii raspund ca ceea ce este postat acolo este un amalgam de informatii si, nu de putine ori, pure dezinformari. Politica BRICS a ramas, pana in prezent, o laudarosenie agresiva promovata numai de mitomani notorii ca Benjamin Fullford sau ecoul lui, David Wilcock. Si este si logic sa fie asa, din moment ce, la ora actuala, numai trei banci din lume mai pot fi numite "nationale", restul fiind in proprietatea familiei Rothschild. Este acelasi site care a promovat o multime de scenarii apocaliptice si pe care "extraterestrii benefici" si-au deschis forum, laudandu-se de dinainte de 2012 ca au terminat de starpit toti reptilienii din sistemul solar. Probabil ca imediat dupa aceea au intrat in concediu de maternitate sau le-au ramas astronavele fara carbuni, din moment ce nimic nu s-a schimbat pe Terra.

    RăspundețiȘtergere
  5. Subcri ,tot ce gindesc este ca in acest articol fara rezeve s-au inplus.

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Matt,
    "Te citesc" de multa vreme, nu am comentat pe forum pana acum. De apreciat este efortul tau, care, pana la aceasta "postare", parea infinit. Ma refer la efortul tau de a explica, documentat si argumentat, ce se intampla in jurul nostru. Citind aceast articol imi dau seama ca ai ajuns intr-un punct critic, pe buna dreptate de altfel daca te uiti in jurul tau, dar eu sper ca nu te vei opri aici.
    Dar din pacate acesta este cruntul punct de cotitura la care am ajuns si eu. Sunt genul care se informeaza, citeste si impartaseste mai departe. Dupa discutiile cu cei care pot intelege ceea ceea ce vorbesc eu, schimband informatii cu ei, realizez ca, parca ar exista o speranta de schimbare, ca usor usor atingem acea masa critica de care tot vorbim. Totul se risipeste cand ies in oras, cand ma duc la locul de munca, sau cand merg cu mijloacele de transport in comun (vorba unui prieten, daca vrei sa vezi Romania reala plimba-te cu autobuzul). Atunci ma uit in jurul meu si imi dau seama ca suntem pierduti. De fapt masa critica creste, dar nu cea pe care o dorim noi. O buna parte din cei despre care noi gandim ca ar putea face ceva se rezuma la a spune, inclusiv pe acest blog, "bravo, asa ma gandeam si eu".(punct)
    Devin din ce in ce mai pesimist in legatura cu viitorul nostru. Ma uit in ochii baiatului meu si ma gandesc cu groaza in ce lume va trebui sa reuseasca.
    Sper ca si tu si eu sa trecem peste nota pesimista de astazi.
    Respectele mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta este si senzatia mea dintotdeauna, cand ies pe strada. Fotbal, curve siliconate promovate ca vedete, politica, manele ! Pur si simplu nu au evoluat deloc si nu fac nici un efort sa iasa din acest cerc vicios vulgar, desi abia isi mai duc zilele, cu totii. Dar nu asta m-a iritat, de fapt, cand am simtit nevoia sa scriu cuvintele de mai sus, fiindca am invatat sa ma izolez de prostia agresiva a maselor. M-au contrariat, culmea, tocmai niste indivizi pe care-i stiu ca vizitatori frecventi ai acestui site si ai altora de aceeasi factura si ai grupului meu de pe FB. Nu am spus nimic cand ridicau in slavi USL-ul cu ceva vreme in urma, cand acei nemernici au confiscat miscarea din Piata Universitatii pentru a-si face platforma politica, si asta fiindca ignor aproape total acest domeniu infect si chiar ma straduiesc ca nici macar sa nu scriu numele iudelor autohtone prin postari. Recunosc, insa, ca n-am mai suportat si acest Putin-ism de duzina, sa poti considera un mantuitor un descreierat care a prezidat masacrarea a sute de mii de oameni in campaniile militare rusesti desfasurate in fostele republici sovietice, ca sa nu mai pomenesc de asasinarea pe banda rulanta a reporterilor moscoviti sau a altor disidenti reali. Am mai trecut printr-o asemenea faza in 2012, cand m-am departat temporar de site, deci nu am de gand sa abandonez totusi acest site. Am si eu un baiat si nu-mi pot imagina ce-i va rezerva viitorul. Multumesc pentru fidelitate !

      Ștergere
  7. Nu dispera! Maine va fi mai rau. Zambeste si mergi inainte. Cativa totusi te-au inteles! Munca ta nu este in van. Nu deznadajdui. De cazi de 100 de ori tot de atatea ori sa te ridici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu sint ceva mai optimist. Si pe mine m-au schimbat documentarele vizionate aici si le-am facut si le fac toata reclama posibila.Dar am vazut si Schimbarea . Si am vazut cum a evoluat societatea. Intii am vazut ca cei mai tineri nu mai cred ca Occidentul este Paradisul cum credea generatia mea inainte de 89. Apoi daca in 2009 la alegeri tinerii au fost total apatici ,in 2014 ei au facut schimbarea . Daca prin 2010-2011 cei ce mai protestam impotriva Rosiei Montane aveam o medie de virsta de peste 40 de ani , la mitingul de la 1 septembrie parca prin 2012 , am constatat ca media de virsta scazuse mult sub 30 ani ! Am fost impotriva vaccinarii contra cancerului de col si impotriva Ah1N1 si am fost incintat sa constat ca romanii ca si populatie nu s-au lasat prostiti . Ambele au fost un esec ! Asa ca draga Matt lucrurile se schimba , Tu ai contribuit la schimbare ! Dar este foarte adevarat ca si tu si eu, si altii ne dorim sa se miste muuult mai repede . Dar hai sa ne gindim . Eu cred ca trebuie sa ne trezim dupa aproape 500 de ani de somn, de compromisuri , de mocirla fizica si psihica !!!!. Situatia asta nu e de ieri de azi este de foarte mult timp , e suficient sa citesti scrierile politice ale lui Eminescu .... Dar ar trebui sa fim fericiti pentru ca vom fi partasi la Marea Schimbare , schimbarea de paradigma , iesirea din acest sistem monetar infect care este esenta Raului ! Eu sint optimist desi ca virsta (56 ) ar trebui sa fiu deja blazat .Numai bine . Continua, ca faci foarte bine si uite citi oameni ai schimbat /trezit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord cu toate, mai puţin cu "schimbarea" din 2014, când românii au trăit cu impresia că li se permite să aleagă între un prim-ministru, beizadea de cominternist, şi un traficant de copii, care, ieşind preşedinte, l-a confirmat în funcţie tocmai pe plagiatorul urmaş al vajnicului cominternist. Vă rog să mă scuzaţi, dar nu sesizez nici o schimbare aici, deşi o grămadă de tembeli au început să agite fanioane, urlând bucuroşi că şi-au luat ţara înapoi. Nimic nou, de altfel. Exact aşa au făcut şi americanii, când l-au ales şi reales pe (B)O(m)bama. Opera politică a lui Eminescu am citit-o şi i-am dedicat şi o postare aparte, fiindcă merita. Iar omenirea doarme de mii de ani, nu numai de la renaştere încoace sau numai de 500 de ani cum afirmaţi. Continui să fiu optimist, însă, deşi îmi este clar, pe de o parte, că prea mulţi dintre cei care vin aici, o fac ca la biserică, numai ca sa pipăie nişte moaşte, că cică dă bine la noroc, iar, pe de altă parte, mi-e la fel de clar că n-am să apuc eu schimbarea (chiar dacă lucrurile par să se mişte, vag). Nu în viaţa asta, în orice caz. Dar, cum sunt adeptul reincarnării, nu mă îndoiesc că o voi prinde în următoarea, dacă voi fi la fel de stupid şi voi alege să revin pe Pământ. Numai bine vă doresc !

      Ștergere
  9. Deocamdata PUTIN, fals sau nu, a jucat cartea patriotismului....eu ma uit la un singur aspect; NATIONALIZAREA BANCII CENTRALE (NATIONALE) a RUSIEI...daca face aceasat mutare atunci clar nu este cum zici tu...daca razboiul continua fara sa se atinga nimeni de FEDul Rusesc atunci ai perfecta dreptate....pentru asta avem nevoie de un interval de 1-2 ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Continuaţi să asteptaţi. Asta faceţi de 25 de ani şi ţara asta a ajuns groapa de gunoi a lumii. Iisus e dupa colţ.

      Ștergere
  10. Multumesc tare mult pentru tot ceea ce ne-ati oferit. Iar pentru detalii pe aceeasi tema propun pentru lectura pe dr. David Duke - e destept si gratis! Lectura placuta.

    RăspundețiȘtergere
  11. Bine gandit, apreciez oamenii cu o arie larga de gandire. Este prima data cand intru aici, dar cu siguranta o sa revin des.

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii cum zicea Hegel: teza, antiteza si sinteza. Si Hitler si Stalin erau francmasoni.
    Daca vrea cineva sa stea impotriva americanilor se uneste cu Putin, uite-asa ii prinzi in oala. Simplu.

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !