5 oct. 2010

Victor Suvorov - Minciuna instituţionalizată a WW II

Revin astăzi la recenzia de carte, fără a aduce şi critici de această dată şi o fac cu acest volum fascinant,  revoluţionar prin informaţiile prezentate, cunoscut poate unora dintre dumneavoastră şi care demontează multe dintre miturile WW II (voi folosi acest acronim, din comoditate, pentru al doilea război mondial), dovedind, de fapt, una dintre laturile importante ale conspiraţiei mondiale, ce a condus la această catastrofă, soldată cu 50 - 70 de milioane de victime oficiale; şi tocmai fiindcă sunt oficiale, puteţi amplifica liniştiţi aceste cifre, fiindcă mare parte dintre voi ştiţi deja cât de eficient mint cei ce ne scriu istoria.

La data apariţiei, cartea a provocat o furtună de proteste din partea comunităţii slugoilor cu titluri academice, Suvorov fiind atacat furibund cu orice ocazie. A fost comandată imediat o carte-replică, obedientului autor, deloc rus la origine,  dându-i-se acces imediat şi complet la arhivele militare ruseşti de la Podolsk, fapt unic în istorie.

Volumul, scris într-un stil foarte accesibil şi alert, deschide un ciclu, care continuă cu romanele "Ziua M" şi "Ultima republică", apărute şi la noi la o editură care nu merită a fi menţionată.


Pentru cei care consideră subiectul inactual, ignorând rolul războaielor în strategia Iluminaţilor, reamintesc pe scurt următoarele:

1. Protocoalele Înţelepţilor Sionului, redactate sub directa conducere a unuia dintre cei mai malefici indivizi din istorie, Mayer Amschel Rothschild, prevedeau instaurarea Noii Ordini Mondiale prin trei războaie mondiale şi prin multiple false crize economice, orchestrate de mogulii planetei.

Mai este necesar să vă reamintesc în ce situaţie de criză ne aflăm noi înşine, astăzi? Criză amplificată desigur de împrumuturile aberante contractate de Casa de Orange de la sinistra FMI.

Celor interesaţi de manevrele financiare machiavelice ale FMI şi ale altora ca ei, le recomand o carte scrisă de unul dintre cei pe care îi puteţi urmări în filmul "Zeitgeist Addendum". Cartea o găsiţi accesând acest link : John Perkins - Confesiunile unui asasin economic.

Confirmarea recentă a celor scrise Perkins, o puteţi găsi în accidentul din 10 aprilie 2010, al avionului preşedintelui polonez.

2. Aceleaşi bănci care stau în spatele Rezervei Federale Americane, FMI, Băncii Mondiale şi altor instituţii, la fel de onorabile ca şi Mafia, au finanţat intensiv experimentul sovietic de la 1917 şi ascensiunea fascistă, mai întâi în Italia şi apoi în Germania. 

Aceste bănci au fost dintotdeauna "mici" afaceri de familie pentru: Rothschild, Schiff, Warburg, Rockefeller şi de ce nu, Bush.

Union Banking Corporation, al cărei director era Prescott Bush, bunicul incultului fost preşedinte al SUA, George W. Bush, a finanţat din plin tabăra nazistă, chiar şi în timpul războiului,

Revenind la carte, notabil este faptul că Suvorov nu foloseşte documente din arhivele militare sovietice, germane sau aliate, care ar fi inaccesibile cititorului şi deci imposibil de verificat, ci foloseşte citate extrase exclusiv din documentele publice: ziare, memorii ale militarilor şi politicienilor sovietici ş.a.m.d

Autorul face o analiză minuţioasă a desfăşurării de luptă, a tehnicii militare şi a pregătirilor din spatele frontului, demonstrând, aproape fără putinţă de tăgadă, rolul URSS de "sponsor" al lui Hitler şi de adevărat instigator al WW II, contrar minciunii oficiale a invaziei din Polonia, pe care, de fapt, Germania şi URSS au atacat-o în comun, la diferenţă de câteva zile (dar numai Germaniei i s-a declarat război).

Veţi fi uimiţi să constataţi cât de avansată era de fapt tehnica militară sovietică, la 22 iunie 1941, din nou contrar variantelor oficiale şi care a fost motivul real al paraliziei strategilor sovietici în primele zile de război.

Marea majoritate a istoricilor consideră că mai întâi Stalin s-a hotărât să semneze un tratat de pace cu Hitler şi mult mai tîrziu s-a gândit să-l atace. 

Complet fals... în aceeaşi zi, 19 august 1939, sovietul suprem (a se citi Stalin) a hotărât pe de o parte semnarea tratatului Ribbentrop-Molotov iar pe de altă parte, a dat ordinul de mobilizare secretă generală împotriva Germaniei, care însemna de fapt începerea războiului.

Mă opresc aici cu dezvăluirile, fiindcă nu vreau să vă răpesc bucuria lecturii.

PS. Cu mulţi ani în urmă, student fiind, am ajuns împreună cu grupa de la facultate, la Muzeul PCR unde nu se intra chiar uşor, deşi i se spunea muzeu. Doar eu şi un alt coleg, pasionat de istorie şi el, am rămas blocaţi lângă un perete, ocupat integral de o uriaşă hartă de operaţiuni, pe care figurau mişcările de trupe germane pe teritoriul polonez, începând cu 01 septembrie 1939. Ce ne şocase, era prezenţa trupelor sovietice pe teatrul de operaţiuni, începând cu data de 17 septembrie şi declanşarea acţiunilor de luptă, contra trupelor poloneze, începând cu data de 19 septembrie. Perplexitatea noastră l-a făcut pe ghid, care ne crezuse "de-ai casei" să ne dea lămuriri suplimentare, într-o problemă necunoscută nouă până atunci şi care nu ştiu dacă figurează astăzi în vreun "manual de istorie". Privită din această pespectivă, rezistenţa trupelor poloneze, de aproape 4 săptămâni, atacate fiind pe două fronturi, de cele mai mari puteri militare ale vremii, poate fi considerată mai mult decât eroică.

PPS. Link-urile postate iniţial, pentru volumele "Spărgătorul de gheaţă" şi "Ziua M" au devenit între timp inoperante, volumele fiind eliminate de pe www.scribd.com la protestul Editurii Polirom Iaşi, care ţine la cota ei de profit. Fiindcă nu cred în coincidenţe, voi evita pe viitor să mai amintesc numele aceste edituri "umaniste." Dar am găsit altele.

Victor Suvorov - Spărgătorul de gheaţă

Victor Suvorov - Ziua M

12 comentarii:

  1. Foarte bune ambele carti (Spargatorul de gheata si Memoriile unui asasin economic).

    Cat despre probusirea avionului presedintelui polonez, vedem acum ca i-a urmat si asasinatul politic de azi 20 oct, unde tinta se pare ca era chiar liderul principalului partid de opozitie.

    Felicitari pentru site!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asasinii nu au concediu. Multumesc pentru aprecieri !

    RăspundețiȘtergere
  3. buna asta cu, concediu! mai glumim, nu?

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.israelect.com/reference/WillieMartin/ZWP.htm Propaganda?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu neaparat. Problema e complexa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Victor Suvorov e genial ! Poate la fel de genial ca si acest blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Extraordinare carti, cele ale lui V.Suvorov. Iti demoleaza vechile conceptii despre cacealmaua numita in general WWII, care ne-a fost trasa peste ochi pentru a continua sa avem o atitudine umila fata de cei care ne-au jegmanit 50 de ani. Mai trist este ca insisi bunicii nostri au gustat aceasta cacealma, prin participare directa, fara sa intuiasca marea inselatorie. Dar iata ca acest popor malefic, ce si-a demonstrat dorinta de expansiune si crima odata cu "testamentul lui Petru cel Mare", incepe sa isi rasufle secretele. As vrea sa apuc acea zi cand Rusia sa fie demascata, chemata la boxa acuzatilor si obligata sa plateasca pentru toate crimele ei. Ziua in care sa isi ceara iertare pentru tot raul facut in aceasta lume. Pana atunci, datoria noastra este sa ne documentam si sa aflam. Iar momentul in care vom putea ajuta, ajutandu-ne totodata pe noi, ni-l va oferi cu siguranta istoria. Inca o data, aceste carti sunt o binecuvantare. Am 4 deocamdata, in format electronic si tare ma bate gandul sa comand toata colectia existenta, fizic vorbind. Citind o gramada de carti despre al doilea razboi, ajunsesem sa simt o oarecare discrepanta in evenimente. Ceva parea a fi in neregula pe masura ce citeam, si nu stiam ce. Ei vine... Suvorov mi-a lamurit sentimentul.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici Suvorov nu merge pana la capat cu dezvaluirile. Hitler, Lenin, Trotsky, Stalin, Roosevelt... toti au fost creatiile familiei Rothschild.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu chiar, ideii tale! Aceeasi pana care a structurat pe hartie structura comunismului, a elaborat si nazismul, si capitalismul. Totul pare o contradictie de idei, se ofera prostului de rand iluzia unei alegeri. In esenta, am vazut multi dintre noi ca toate aceste curente, contin ideea unei structuri piramidale in care multi trebuie sa munceasca pentru cei putini. Nu as putea sa demonstrez decat prin multa munca faptul ca recunosc aceeasi mana peste tot. De acord cu tine in privinta dezvaluirilor autorului. Dar el este doar un analist, el ne expune ceea ce este la vedere. Daca ar fi inclus si substraturile oculte, ar fi riscat sa fie huiduit. Dar el nu se poate abate de la granitele pragmatismului. Si, pentru inceput este suficient. Cred eu... Oricum, este un bun cunoscator al strategiei militare si a tertipurilor politice. Si un narator de exceptie. Cartile lui tulbura, misca, si nu te lasa sa dormi noaptea. Ele reprezinta un inceput pentru cel care vrea sa se ridice din hatisul minciunii. Imi este imposibil sa cred ca un om de bun simt care ii va citi cartile, nu va intui care este "mersul trenurilor" pana la marile corporatii. Oricum, faci o treaba excelenta aducand in blogul tau aceste informatii. Incet-incet, romanii trebuie sa constientizeze ca circumstante exterioare ne-au atras in acel razboi hidos, ca am fost vanduti ca la targ, ca ni s-a impus un statut de vinovati in urma carora am platit 50 de ani celor care ne-au luat Basarabia si Bucovina, inainte sa se declanseze al doilea Razboi Mondial. Conform ideii ca "nu totul e ceea ce pare", am fost inselati in cel mai brutal mod cu putinta. E timpul sa ne trezim si sa demascam inselatoria. Ai respectul meu pentru ca depui o munca in aceasta directie! :)

      Ștergere
  9. Suvorov este unul dintre acei analisti extrem de buni, antrenati toata viata sa reconstituie intregul din amanunte aparent disparate. Si este normal si logic sa fie indurerat mai mult de situatia Rusiei. Au murit poate peste 100 de milioane de oameni acolo, in ultimul secol,la ordinul acestor paraziti care ne conduc. Are si talent literar, fara dar si poate. Daca mergea pana la capat, poate ca ar fi fost ignorat si el, ca "teoretician al conspiratiei".

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !