27 oct. 2010

SIDA - Un mit profitabil

"Leung reuşeşte să prezinte o avalanşă de teorii contrariante care demitizează credinţe general acceptate şi uneori eronate, privind modul în care HIV/SIDA este contractată, testată, diagnosticată, definită şi tratată (...) Nu poate fi negată, totuşi, valoarea acestei explorări a mecanismului falsificării statisticilor infecţiilor cu HIV în scopul obţinerii profitului monetar sau al capitalului politic; cum a fost posibil ca sărăcia generalizată să conducă la atât de multe decese conectate cu SIDA; cum a fost posibil ca medicamente anti-SIDA folosite pe scară largă, ca AZT, să se dovedească a fi ele însele letale; şi dacă HIV chiar există (...)"

Gary Goldstein,
Los Angeles Times

Aceasta este doar una dintre cronicile care au urmat lansării acestui documentar exploziv, multi premiat, lansat în ianuarie acest an, House of Numbers. Documentarul este opera unui neofit în lumea iubitorilor de adevăr cu potenţial cinematografic, Brent W. Leung, un canadian de doar 30 de ani, absolvent al The Watkins Film School din Nashville, Tennessee, după ce a studiat câţiva ani psihologia la Universitatea Kwantlen din Columbia Britanică.

Subiectul abordat, tandemul HIV/SIDA, este unul mai mult decât fierbinte. Una dintre teoriile conspiraţiei statua că virusul HIV, ar fi fost dezvoltat ca virus de sinteză în laboratoarele centrului de cercetare pentru arme biologice de la Fort Detrick, Maryland din SUA, prin combinarea a doi retroviruşi de origine animală.

Decizia de sintetizare a virusului ar fi fost luată în 1969, ca urmare a exploziei demografice postbelice şi i-ar fi aparţinut unuia dintre siniştrii moguli ai planetei, Aurelio Peccei, lider al concernului industrial FIAT şi în acelaşi timp preşedinte al Clubului de la Roma, una dintre organizaţiile funeste ale elitei.

Se planificase ca în 5-10 ani să se obţină un virus refractar la procesele imunologice şi terapeutice. Data ar fi coincis cu iniţierea campaniei Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, OMS (una dintre oficinele franc-masoneriei mondiale) de vaccinare gratuită antivariolică pe continentul african în 1977.

Un an mai târziu, avea loc o campanie a CDC  Atlanta (Centrul Naţional pentru Controlul  Epidemiilor) de vaccinare împotriva hepatitei B a comunităţilor de homosexuali din San Francisco, Los Angeles şi posibil, New York, care luaseră o amploare fără precedent după revoltele gay de la Stonewall Inn din New York, din iunie 1969. Ordinul de infectare ar fi fost dat de această dată de un alt monstru, Henry Kissinger, la "sugestia" Grupului Bilderberg, creat şi condus de Prinţul Bernhard al Olandei.

Studiile preliminare comandate de Aurelio Peccei în 1967, au fost parţial publicate în cartea The Population Bomb, apărută în mai 1968, din care am selectat un citat de un cinism brutal: "Problema ar fi putut fi tratată prin controlul populaţiei, în care omenirea ar fi reglat conştient rata natalităţii, astfel încât s-ar fi putut evita soluţia creşterii ratei mortalităţii."

Soluţia HIV/SIDA nu ar fi fost unică, ci ar fi urmat să fie corelată cu alte strategii criminale: sterilizarea forţată a femeilor (prin vaccinuri gen prevenire cancer de col uterin), iniţierea de conflicte militare permanente şi fără finalitate, infestarea tutunului cu deşeuri radioactive, pulverizarea de substanţe letale din avion sub pretextul eliminării insectelor dăunătoare, eliberarea de dioxină în apa potabilă din oraşe, întreţinerea foametei în zonele sărace ale globului, Codex Alimentarius, fluorurarea pastei de dinţi ş.a.m.d.

Documentarul evită aceste subiecte, promovând o viziune cu totul originală asupra fenomenului global HIV/SIDA, intervievând unii dintre principalii actori ai mistificării: dr. Robert Gallo plus dr. Luc Montagnier şi dr. Francoise Barre Sinoussi (laureaţi ai premiului Nobel pentru epocala descoperire a virusului fantomă HIV), dr. Anthony Fauci, dr. Peter Piot şi mulţi alţii aflaţi în funcţii mari în OMS, CDC şi alte organisme medicale de prestigiu, dar şi unele voci discordante în concertul mondial de osanale precum dr. Peter Duesberg, profesor de biologie celulară şi moleculară la Universitatea Berkeley, dr. Donald P. Francis, director al Global Solutions for Infectious Diseases ş.a.

Premiera a fost urmată de un cor generalizat de urlete indignate, mulţi dintre cei intervievaţi retractând cele spuse, acuzând realizatorul de manipulare insidioasă a discuţiilor şi de prezentare trunchiată a declaraţiilor sau chiar acţionându-l în judecată, cum a făcut Robert Gallo.

Dincolo de indignarea mai mult sau mai puţin justificată a potentaţilor călcaţi pe cozile academice de candidul regizor Brent Leung, documentarul generează foarte multe dubii privind onestitatea gestionării acestui fenomen, care a iniţiat o reală psihoză începând din 1981 şi voi menţiona câteva argumente în acest sens:

1. Sterilitatea generalizată a actului medical mondial, dovedită de inexistenţa unor remedii reale după 26 de ani de la aşa-zisa descoperire a virusului HIV, care a umplut de speranţă o lume întreagă terorizată de o maladie apocaliptică misterioasă.

2. Monopolul generat de lideri politici şi medici profitori, prin falsificarea intenţionată a statisticilor, alocarea de fonduri imense şi crearea de organizaţii parazite politico-medicale care au cheltuit din plin aceste fonduri, fără rezultate palpabile.

3. Confuzia globală privind criteriile de detecţie, diagnosticare şi tratare.

4. Monopolul nesimţit al industriei farmaceutice, preocupată numai de profitul rezultat din numărul imens de truse şi aparaturi de testare vândute, de producerea de medicamente potenţial ucigătoare şi obscen de scumpe şi de lobby-ul politic făcut pentru aprobarea unor acte legislative care ar generaliza obligativitatea controlului HIV/SIDA, alimentând astfel cercul vicios al dependenţei de produsele lor. Scopul evident al acestei industrii este întreţinerea şi chiar accentuarea fenomenului şi în nici un caz dezvoltarea de remedii, fapte dovedite şi de alte strategii malefice abordate de documentare ca: Inchiziţia Farmacratică sau Adevărul despre cancer.

5. Perpetuarea mitului vulnerabilităţii heterosexualilor la infecţia cu HIV, în cazul partenerilor sexuali multipli.

O infrastructură monstruoasă a luat naştere pe plan mondial, al cărei unic scop este educaţia sexuală preventivă. 

Intruziunea acestor neaveniţi în viaţa intimă a oricărei persoane a căpătat de curând, în data de 16 octombrie a.c.,  aspecte groteşti la o şcoală din Washington, când grupul Metro TeenAIDS a solicitat elevilor de 12 ani completarea unui chestionar care cuprindea rubrici de genul: 

 a. Declaraţi genul: masculin, feminin sau transsexual.
 b. Sunt: heterosexual, bisexual, homosexual, lesbiană sau nu sunt sigur.
 c. Cât de sigur sunteţi asupra diferenţelor dintre sexul vaginal, oral sau anal ?

şi lista continuă în aceeaşi notă iresponsabilă. Scandalul provocat de indignarea părinţilor a ajuns rapid în mass media, fiind în plină desfăşurare, pentru medierea lui intervenind însuşi primarul ales al D.C., Vincent Gray.

Accesând link-ul de mai jos, puteţi studia lucrarea unuia dintre protagoniştii documentarului, dr. Peter Duesberg care este şi unul dintre primii şi cei mai activi contestatari ai mitului HIV/SIDA.

Peter Duesberg denunţă toxicitatea AZT, un drog criminal inventat cu mulţi ani înainte de apariţia SIDA, pentru chimioterapie, dar pe care creatorii lui au ezitat să-l impună conştienţi fiind de efectele devastatoare ale acestuia asupra organismului.

Totodată Duesberg nominalizează şi un alt medicament ucigaş vinovat de distrugerea sistemului imunitar, comercializat sub două denumiri: Bactrim sau Septrim. Drogul este o combinaţie a două substanţe, sulfonamidă şi trimetoprim şi a fost utilizat pe scară largă de homosexuali în tratarea infecţiilor bacteriene ale căilor urinare şi a pneumoniilor, boli ce se manifestă frecvent la această categorie socială. Unul dintre efectele secundare ale drogului este distrugerea mitocondriilor celulare, care au un rol vital în sinteza adenozin trifosfatului, molecula energetică de bază a celulelor umane.

Medicii care au prescris ani de zile acest drog, împreună cu asasinii din industria farmaceutică care-l creaseră, se confruntau la începutul anilor '80 cu eventualitatea declanşării unui şir interminabil de procese pentru obţinerea de daune materiale, care i-ar fi putut falimenta. Soluţia a fost simplă şi pe placul elitei politice şi oculte a planetei. Inventarea în grabă unei boli fantomă SIDA, produsă de un virus inexistent HIV (şi nu oriunde ci în două dintre ţările masonice prin excelenţă: Franţa şi SUA) invenţii care menţin omenirea sub teroare de aproape 30 de ani şi care le asigură mistificatorilor venituri garantate uriaşe.

House of Numbers (torrent)

Subtitrare

11 comentarii:

  1. "stiam" ca e doar o inventie...cel putin instictiv asta am simtit...iata ca documentarul imi intareste "filingul" dar din pacate asta nu ajuta cu nimic...oamenii mor nevinovati angrenati fara voie in jocul puterilor malefice mondiale care nu se mai satura, si culmea, nu sunt nici nemuritori, si ma intreb...ptr ce?!?!?! ca si ei vor muri la un moment dat...la ce ii ajuta atata porcoi de avere?!?! atata control?!?!!?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tot mai multe semne ca acesti malefici ocululti care trag sforiile traiesc mai mult decat ne-am imaginat. Poate sute, poate mii, poate zeci de mii de ani. Sunt tot mai multe semne ca ar fi niste entitati parazite, gen demoni sau mai nou, reptilieni, draci sau draconieni, care se muta de la o gazda la alta, ca un fel de Avatari (putand prelua controlul fiintelor care rezoneaza cu ei). Daca ai vazut filmul Stagate, goauldul Anubis este mai aproape de ce spunem noi. Pentru ei totul e un joc de stategie si putere, putere pe care o pot mentine acum prin intermediul baniilor. De asemenea se hranesc cu frica. Este mai multe decat putere si control. Insasi exitenta lor ca specie, se pare, nu ar fi posibila daca lucrurile ar sta altfel pe aceasta planeta. David Icke dezvolta destul de bine subiectul prin cartiile si conferintele sale. Momentan noua ni se pare singura explicatie rezonabila. Se pare ca ei nu sunt oameni ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimineata
    Am gasit intamplator pe internet acest documentar care mi-a pus foarte multe semne de intrebare cu privire la tema propriu zisa a acestuia.Cum as putea sa il downloadez si eu sau sa-l acizitionez.Ma intereseaza in mod deosebit si v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta in acest sens.Astept un raspuns de la dvs pe aderesa mea de blog sau la urmatoarea adresa de email: brunetica_h@yahoo.com.
    Va multumesc anticipat!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Abea acum am gasit acest blog , imi place .Felicitari Matt

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut, te crucesti, aveau nevoie de fonduri pentru inarmare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred. Am convingerea ca si alte maladii sunt inventate : helicobacter pilory, etc.

    RăspundețiȘtergere

Deși, inițial, am activat această fereastră numai din considerente anti spam, mă văd nevoit să fac unele precizări pentru cei care nu înțeleg subtilitatea noțiunii de moderare online. Mai bine zis, fiindcă este un site personal, nu poate exista nici dreptul la replică, nici cel de a comenta pe site-ul meu. Ambele sunt simple privilegii, acordate, temporar, celor care apreciază faptul că primesc, pe gratis, ceva foarte muncit și, mai ales, celor care nu folosesc un limbaj agresiv sau suburban sau care nu bat câmpii pe lângă subiect, fără a fi în temă cu postările anterioare ale site-ului. Iar comentariu înseamnă câteva fraze, nu o altă postare. De asemenea, nici comentariile la comentariul altui comentariu nu vor fi acceptate. Polemizați unde doriți, dar nu aici. Tot ceea ce nu corespunde acestor criterii va fi șters fără ezitare. Vă mulțumesc pentru înțelegere !